Luxe paastraktatie

Een prachtexemplaar, dat ga je maken tijdens de chocolade workshop paasei met chocolade eitjes. De fondant bloemen kun je er naar wens bij decoreren. Deze maak je tijdens de +/- 3 uur durende workshop. Geschikt voor iedereen met een flink dosis creativiteit!

Creatief decoreren

Tijdens de workshop Paasei met chocolade eitjes ga je na een korte uitleg zelf aan de slag. We maken eerst de chocolade eitjes, om feeling met de chocolade te krijgen. Wanneer deze vormen zijn gevuld met de chocolade en de lekkerste vullingen, dan beginnen we aan het grote chocolade-ei. Deze gaat in de mal en vervolgens de koeling in. Ondertussen werk je verder aan de decoratieve bloemen. Met de techniek ‘dusten’ voorzie je de bloemen van een mooie voorjaarskleur. Als het paasei voldoende is uitgehard, smelt je de twee helften aan elkaar. Een spannend moment, zo vinden de meeste cursisten. Tenslotte decoreer je het geheel met de bloemen en door jou gevulde eitjes.

De kosten voor deze workshop bedragen €34,- per persoon. Je kunt zelf een dag en tijd bepalen. Je mag een privé workshop boeken vanaf 6 personen.  Wil je wel graag komen, maar is je groep niet groot genoeg? Dan kun je ervoor kiezen om toch voor het minimaal aantal personen te betalen. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden. Of je maakt gebruik van een van onze inloop workshops.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram