Iets te vieren?

Vier je verjaardagsfeest met deze leuke workshop boltaartje. Iedereen maakt een mooi taartje dat je na afloop mee naar huis krijgt. We beginnen met het maken van het taartje. Terwijl deze in de koelkast afkoelt, hebben jullie de tijd om leuke decoraties voor de taart te gaan maken.

Opmaak van het taartje

De tijd zal voorbij vliegen tijdens de workshop. De belangrijkste keuze van allemaal, wat moet je taartje gaan worden? Ga je voor een varkentje, een bloementuin of een vosje? Wat je ook kiest het wordt zeker en vast mooi. Gewoonlijk vinden mensen het veel te vroeg als ik zeg dat je het taartje uit de koelkast mag gaan halen, om te gaan bekleden. Het bekleden en versieren van je taartje doe je met fondant. Uiteindelijk zal je zien dat je toch meer dan genoeg decoratie hebt om een heel mooi taartje te maken.

De workshop boltaartje wordt gegeven in groepen van 8 tot 20 personen en kost €21,50,- per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram