Het populaire taartje

Dit leuke taartje is voor een ieder geschikt om te maken. Tijdens de workshop driptaart voel je je twee uur lang echt een banketbakker.  Een kleurrijke taart vol van smaak krijg je mee naar huis. Bij Creatief en Lekker zeggen we “Een taart moet wel mooi zijn, maar nog belangrijker is een goede smaak”. Met zes tot acht personen kunnen jullie er thuis nog eens heerlijk van nagenieten.

Wat ga je doen?

Hoewel de workshop driptaart een workshop is waarin je vooral creatief aan de slag gaat, moet de taart wel eerst gemaakt worden. De taart zelf heb ik al gemaakt voor jullie en staat klaar. Als eerste leren jullie een een trucje hoe je de taart makkelijk rechtdoor snijdt, zodat deze gevuld kan worden met Zwitserse room. Heb je er liever vruchtjes tussen door dan kan dat ook. Voor het strak afsmeren van de taart is wat geduld vereist. Maar als jullie de drip en de toefjes of rozetjes op de taart gaan aanbrengen, is het alleen maar genieten.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 8 tot 12 personen en kost € 25 per persoon. Het is mogelijk dat we twee kleine groepen samenvoegen naar één groep. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram