Een echte masterclass

Voor degene die uitgebreid aan de slag willen om een taart te maken, is de workshop luxe taart een hele mooie masterclass. Er is zoveel te doen, dat je de tijd helemaal uit het oog zult verliezen. En alles om je heen vergeet. Voor je het weet ben je drie uur verder en heb je een prachtige taart gemaakt.

Hoe ziet de taart eruit?

Deze workshop heet niet voor niets “luxe taart” hij wordt namelijk gevuld met aardbeiencrème en chocolade. Een betere combinatie bestaat er toch niet? Het vullen van de taart ga je zelf doen nadat je de taart perfect in lagen hebt gesneden. Het moeilijkste van deze workshop zijn de spuittechnieken. Je mag proberen om echte rozen te spuiten. Maar ook kleine bloemetjes, rozetten en toefjes behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de workshop Luxe taart mogen jullie zelf kiezen hoe de taart er uit komt te zien, maar probeer ik jullie zoveel mogelijk tips en adviezen te geven. Met 10 tot 12 personen kun je thuis van de taart heerlijk smullen.

Deze masterclass wordt gegeven in groepen van 6 tot 10 personen en kost €40,00 per persoon. Klik hier voor de betalingsvoorwaarden.

Contact

Vragen of meer informatie? Neem contact met mij op en ik zie je graag tijdens één van de workshops in mijn atelier in Nistelrode. Of volg me op Facebook of Instagram